Διακρίσεις

Silver για τη Μanifest στα Greek Hospitality Awards 2016

Με σημαντικές διακρίσεις μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ελλάδας, παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων Greek Hospitality Awards 2016, τα οποία διοργάνωσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό Χρήμα, σε συνεργασία με τον εθνικό εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ Helexpo. Στην κατηγορία Best Hotel Supplier, η Manifest βραβεύθηκε με τη διάκριση του Silver Award για τις Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Housekeeping, οι οποίες αγκαλιάζονται με θαυμαστή απήχηση από τον τουριστικό κλάδο, επιτρέποντας στους επιχειρηματίες ξενοδόχους να εστιάσουν στην εξασφάλιση της πληρότητας των μονάδων τους και στα guest services! Το βραβείο παρέλαβε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Manifest, κα. Βίκυ Νικολάου.

 

Silver Award 2016 για το Integrated Housekeeping Solution

Silver Award στην κατηγορία Διαχείριση Εγκαταστάσεων, Καθαριότητα, Ασφάλεια, Πυρασφάλεια για το Integrated Housekeeping Solution απέσπασε η Manifest Services στα Tourism Awards 2016 που διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το βραβείο πιστοποιεί την προσπάθεια της Manifest να αναβαθμίσει τον Ελληνικό Τουρισμό προσφέροντας Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Housekeeping και δίνοντας την δυνατότητα στους επιχειρηματίες ξενοδόχους να εστιάσουν στην εξασφάλιση της πληρότητας των μονάδων τους και στα guest services. Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της Manifest, κ. Γιώργος Φαρλέκας. Δείτε την απονομή εδώ.

 

HR Excellence Award 2016 για την Διοίκηση της Απόδοσης

HR Excellence Award 2016 στην κατηγορία Διοίκησης της Απόδοσης – Κουλτούρα Υψηλής Απόδοσης απέσπασε η Manifest Services στα HR Excellence Awards 2016 που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest, κ. Διονύσης Αμμολοχίτης, ο οποίος δήλωσε ότι το μυστικό επιτυχίας της Manifest δεν περιορίζεται μόνο στο ότι συνεργάζεται με τους καλύτερους, αλλά στο γεγονός επίσης ότι τους φέρεται σαν να είναι οι καλύτεροι. Δείτε την απονομή εδώ.

 

 

Τιμητική Διάκριση στην κατηγορία Διαχείρισης Οργανωσιακών Αλλαγών

Τιμητική Διάκριση στην κατηγορία Διαχείρισης Οργανωσιακών Αλλαγών απέσπασε η Manifest Services στα HR Excellence Awards 2016 που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne. Δείτε την απονομή εδώ.

 

 

Silver Award 2015 στην κατηγορία Best Employee Engagement Strategy

Silver Award στην κατηγορία Best Employee Engagement Strategy απέσπασε η Manifest Services στα HR Awards 2015 μεταξύ 29 βραβευθέντων εταιρειών. Η διοργάνωση, την οποία συνυπέγραφαν το περιοδικό HR Professional και η Boussias Communications και έλαβε χώρα για πρώτη φορά φέτος, την 1η Οκτωβρίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έχει ως στόχο την ανάδειξη καλών πρακτικών και επιχειρηματικών πολιτικών με επίκεντρο τον άνθρωπο. Δείτε την απονομή εδώ.

 

 

Honorable Distinction 2015 στην κατηγορία Excellence in Performance Management Strategy

Honorable Distinction στην κατηγορία Excellence in Performance Management Strategy απέσπασε η Manifest Services στα HR Awards 2015 μεταξύ 29 βραβευθέντων εταιρειών. Η διοργάνωση, την οποία συνυπέγραφαν
 το περιοδικό HR Professional και η Boussias Communications και έλαβε χώρα για πρώτη φορά φέτος, την 1η Οκτωβρίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έχει ως στόχο την ανάδειξη καλών πρακτικών και επιχειρηματικών πολιτικών με επίκεντρο τον άνθρωπο. Δείτε την απονομή εδώ.

 

 

Honorable Distinction 2015 στην κατηγορία Best Change Management Strategy/Initiative

Honorable Distinction στην κατηγορία Best Change Management Strategy/Initiative απέσπασε η Manifest Services στα HR Awards 2015 μεταξύ 29 βραβευθέντων εταιρειών. Η διοργάνωση, την οποία συνυπέγραφαν το περιοδικό HR Professional και η Boussias Communications και έλαβε χώρα για πρώτη φορά φέτος, την 1η Οκτωβρίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έχει ως στόχο την ανάδειξη καλών πρακτικών και επιχειρηματικών πολιτικών με επίκεντρο τον άνθρωπο. Δείτε την απονομή εδώ.

 

 

Bronze Award 2015 στην κατηγορία Ιmpact on Sustainability

Βραβείο Bronze στην κατηγορία Ιmpact on Sustainability απέσπασε η Manifest Services στα Facility Management Awards 2015, που διοργάνωσε το Plant Management της Boussias Communications. Τα κριτήρια επιλογής εστίασαν σε έργα, υπηρεσίες ή καινοτομίες που εφαρμόζουν οι πάροχοι υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταταστάσεων και χαρακτηρίζονται από υψηλά πρότυπα βιωσιμότητας και πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος. Το έργο, με το οποίο η Manifest υπέβαλε υποψηφιότητα στον διαγωνισμό, αφορούσε την Υλοποίηση και Διαχείριση Περιβαντολλογικού Προγράμματος για 3 κτίρια διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ – COSMOTE. Δείτε την απονομή εδώ.

 

 

 

Επιθεώρηση SMETA 

Το SEDEX είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης των ηθικών διεργασιών μιας επιχείρησης στην αλυσίδα προμήθειας, συμπεριλαμβανομένων και των διεργασιών που αφορούν την υγεία και ασφάλεια στο χώρο εργασίας, με στόχο την συνεχή βελτίωση τους. Αφορά πολλών ειδών επιχειρήσεις από αντιπροσώπους μέχρι παραγωγούς και είναι σχεδιασμένο: Να εμφανίζει όλα τα ηθικά δεδομένα των προμηθευτών, vα εμφανίζει όλες τις παραγωγικές πλευρές που αφορούν την αλυσίδα προμήθειας, vα εξάγει δεδομένα από το προφίλ της κάθε εταιρείας για περαιτέρω ανάλυση αλλά και για εσωτερική και εξωτερική χρήση και να επιτρέπει στα μέλη να δώσουν προτεραιότητες και να παρακολουθήσουν την πρόοδο και τις δράσεις που γίνονται από τους προμηθευτές και τις παραγωγικές τους πλευρές.

Σημαντικός αριθμός μεγάλων εταιριών υποχρεώνουν πλέον τους προμηθευτές τους να υποβληθούν σε επιθεωρήσεις (ethical audits) με τη μέθοδο SMETA.

Μια τέτοια επιθεώρηση είναι το Responsible Sourcing Audit (RSA). Σκοπός αυτών των επιθεωρήσεων είναι να φανεί αν ένας προμηθευτής μιας εταιρείας είναι συμμορφωμένος με τον κώδικα προμηθευτών της εταιρείας.

Η εταιρεία μας επιθεωρήθηκε με απόλυτη επιτυχία από την SGS για το έργο της Nestle (κώδικας προμηθευτών Nestle) σε 4 πυλώνες (SMETA-4pillar audit) οι οποίοι ήταν: Ασφάλεια και Υγεία, Περιβάλλον, Εργασιακές συνθήκες και Επιχειρηματική ακεραιότητα.

 

Strongest Companies in Greece 2011

H Manifest για 2η συνεχή χρονιά διακρίνεται για την χρηματοοικονομική της υγεία.
Η ICAP GROUP, αποδεκτή πηγή αξιολογήσεων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Ελλάδος, αξιολόγησε και κατέταξε την Manifest στις «Strongest Companies in Greece», επιβεβαιώνοντας την υπάρχουσα υψηλή πιστοληπτική της ικανότητα.

Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα αυτή έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Διάκριση που απορρέει από την εταιρική μας φιλοσοφία, μέσα από την οποία διεκδικούμε το μέλλον με την υψηλή προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών μας, επενδύοντας στην Ολική Ποιότητα, προς όφελος των πελατών μας.

 

 Strongest Companies in Greece 2010

Τις επιχειρήσεις που έχουν υψηλό Credit Rating στις συναλλαγές τους αναδεικνύει μέσα από την Κοινότητα STRONGEST COMPANIES IN GREECE η ICAP Group, η οποία ανακοίνωσε την πρώτη λίστα με τις 326 ισχυρότερες επιχειρήσεις.

Το κριτήριο του ICAP Credit Rating είναι αυτό που ξεχωρίζει τις επιχειρήσεις που μπορούν να γίνουν μέλη της Κοινότητας Strongest Companies in Greece, ήτοι τις εταιρείες με πιθανότητα εμφάνισης ασυνέπειας κάτω του 1%.
  

 

 

 

 

 

Our official blog
Manifest at Google plus