Δάπεδα Επαγγελματικών Εγκαταστάσεων

Δάπεδα Υγρών Χώρων

Επενδύσεις δαπέδων αλλά και τοίχων, χωρίς αρμούς, για χώρους απόλυτης υγιεινής με αντιστατικές προδιαγραφές π.χ. μπάνια νοσοκομείων, εργαστηριακοί χώροι κλπ.

 • Αθλητικά Δάπεδα

Δάπεδα για τέλειο πάτημα, άνεση κίνησης, προστασία. Με ανάγλυφη επιφάνεια, πολυχρωματικά, με υψηλή ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής, απορρόφηση κραδασμών, ομοιόμορφη τριβή, ιδανικά για αναπήδηση σφαιρών, χωρίς νεκρά σημεία, με επιστροφή ενέργειας.

 • Laminate

Δάπεδο υψηλής αντοχής, βραδυφλεγές, ηχοαπορροφητικό και εύκολο στον καθαρισμό. Καλαίσθητο σε χρώμα και υφή, σε ανταγωνιστικές τιμές, με άψογη εφαρμογή, χωρίς προσθήκη κόλλας (πλην αυτής στις ενώσεις). Διαθέτει την ομορφιά και την ζεστασιά του ξύλου καθώς η αισθητική του παραπέμπει σε ξύλινο δάπεδο παλαιάς υφής.

Αποτελεί εναλλακτική πρόταση με πολυμορφία και δυνατότητα κάλυψης πολλαπλών απαιτήσεων. Ιδανική λύση υγιεινής, χωρίς προβλήματα παραμονής της βρωμιάς, χωρίς λεκέδες που δεν μπορούν να αφαιρεθούν και χωρίς να επιτρέπουν το σχηματισμό βακτηριδίων στο δάπεδο.

Η έκθεση στο φως δεν δημιουργεί ξεθώριασμα, παρέχοντας μακροβιότητα στο χρώμα. Με εύκαμπτες ενώσεις για δυναμικό κράτημα και ειδικά επεξεργασμένες άκρες, παρέχουν πρόσθετη αντίσταση στην υγρασία. Διατίθεται σε ποικιλία μονόχρωμων και πολύχρωμων σχεδίων συνοδευόμενο από αντίστοιχα σοβατεπί. Κατασκευασμένο με τη βοήθεια υδατοδιαλυτών βερνικιών και χρωμάτων, με αντιστατικές ιδιότητες.

Διαθέτει υψηλή αντοχή, με στρώμα ιδιαίτερα ανθεκτικό στην τριβή, τα χτυπήματα, τη χάραξη, το κάψιμο από τσιγάρο, τις χημικές ουσίες, τους λεκέδες. Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγονται η αμεσότητα παράδοσης και η γρήγορη αποξήλωσή του χωρίς να παραμένουν «ίχνη». Κατάλληλο για χώρους συχνής διέλευσης, πολυκαταστήματα, αεροδρόμια κλπ. Είναι συνθετικό με οικολογικές προδιαγραφές, προστατεύοντας έτσι τα δάση, γιατί το ξύλο που χρησιμοποιείται, ως βάση για την παραγωγή, είναι υπολειμματικής χρήσης.

 • Αγώγιμα

Δάπεδα αγώγιμα για χώρους που τα ηλεκτροστατικά φορτία είναι επικίνδυνα για την ανθρώπινη ζωή, ιατρικά εργαστήρια, χειρουργεία, χώρους με διαλύτες, χώρους παραγωγής και αποθήκευσης πυρομαχικών, υψηλής τεχνολογίας κλπ. Διατίθενται σε πλάκες ή ρολά.

 • Linoleum

Από τη φύση του δυνατό προιόν, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για εγκαταστάσεις με μεγάλη κίνηση, ανθεκτικό σε μεγάλα φορτία κίνησης με clark, βραδυφλεγές, διατηρεί, τη χωρίς ψεγάδια εμφάνισή του για χρόνια. Αποτελείται από λινέλαιο (λάδι λιναρόσπορου), άλευρα φελλού, κολοφώνιο, ξυλάλευρο, ορυκτές χρωστικές ουσίες και οικολογικό χρώμα. Ηχοαπορροφητικό με ελαστικότητα, ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες τραυματισμού με πτώση. Καθαρίζεται εύκολα και διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

 • PVC

Κατασκευασμένο από ομοιογενές PVC, γυαλισμένο, εύκαμπτο, χωρίς αμίαντο, βραδυφλεγές, για χώρους παραγωγής εγκαταστάσεων, με μεγάλη αντοχή και επιλογή χρωματισμών. Διατίθεται σε πλάκες.

 • Πλαστικά

Ομοιογενή και ετερογενή δάπεδα από PVC. Με μεγάλη διάρκεια ζωής, σκληρή επιφάνεια που απαιτεί μικρή συντήρηση, μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, με έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού, αντιμικροβιακά, , με πολύ καλή αντίσταση στη φωτιά, εύκολη τοποθέτηση, με καλή ελαστικότητα που παρέχει εργονομική αναπήδηση στο βάδισμα. Κατάλληλα, για επαγγελματική αλλά και ελαφρά βιομηχανική χρήση, σε χώρους έντονης κυκλοφορίας και καταπόνησης.

 • Ελαστικά

Τα ελαστικά δάπεδα έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.

 • Υψηλό επίπεδο αντίστασης στο γδάρσιμο που προσδίδει καταλληλότητα για περιοχές βαριάς κυκλοφορίας και εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας ζωής.
 • Η φυσική ελαστικότητα μειώνει το θόρυβο (18 Db).
 • Διαθέτει επιφάνεια μη ολισθηρή και σε περίπτωση πυρκαγιάς επιδεικνύει μεγάλη ανθεκτικότητα, με μη τοξικό καπνό.
 • Έχει αντιστατικότητα και ανθεκτικότητα στην καύση (π.χ. τσιγάρα).
 • Δάπεδα Φυσικών και Τεχνητών Πλακών

Πρόκειται για δάπεδα από φυσικό ή τεχνητό μάρμαρο, γρανίτη, σχιστολιθικές πλάκες, κεραμικά πλακίδια, οξύμαχα, μωσαικές ψηφίδες, πολυβινυλίου,…

 • Ξύλινα Δάπεδα Εξωτερικών Χώρων

Δάπεδα ξύλινα, εξωτερικών χώρων, με υψηλές αντοχές, σε δύσκολες συνθήκες ακόμη και υγρασίας, από τροπικά ξύλα και με επιφάνεια ριγωτή (anti –slip) ή λεία. Δομείται σε σανίδες ή πλακίδια ενσωματωμένα σε πλαστική βάση έτοιμα για τοποθέτηση. Δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν λύσεις για σοβατεπί ή προφίλ για εξομαλύνσεις, σε υψομετρικές διαφορές. Απαραίτητη προϋπόθεση τα υποστρώματα με εξομαλυντικά και θερμομονωτικά χαρακτηριστικά, καθώς και αντικραδασμικά στηρίγματα.

 • Ξύλινα Δάπεδα Εσωτερικών Χώρων

Είναι κατασκευασμένα από bamboo, ιδιαίτερης σκληρότητας και αντοχής στην υγρασία. Άλλα κατασκευασμένα ακόμη και από Teak (δέντρο τροπικού κύκλου) ιδιαίτερης ομορφιάς και ζεστασιάς (με σκληρότητα και αντοχή), ή από δρύ (με το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα και τις πολλαπλές ποιότητες) ή από Kempas με το ζεστό κόκκινο χρώμα, ή από Merban κλπ. Δάπεδα ξύλινα, λοιπόν, με πολλές αισθητικές προσεγγίσεις, χαρακτηριστικά και χρωματισμούς.

 • Ξύλινα Δάπεδα Μασίφ (καρφωτά)

Δάπεδα για γραφεία, χώρους εστίασης, συνεδρίων, εκδηλώσεων κλπ καθώς το ξύλο υπερέχει, γιατί είναι φυσικό υλικό, ζωντανό, ζεστό και φιλόξενο. Με αντοχή στην υγρασία, το βάρος και τα χτυπήματα. Τα ξύλινα δάπεδα μασίφ, διατηρούν την αισθητική τους στο πέρασμα του χρόνου.

 • Δάπεδα Φελλού

Είναι δάπεδα με μεγάλη διάρκεια ζωής και ευκολίες, τόσο στην συντήρηση όσο και στον καθαρισμό. Ιδιαίτερα ελαστικά και αντιολισθηρά, ευχάριστα στη βάδιση και την άσκηση, γι αυτό συνίστανται από τους ιατρούς. Οικολογικά με εξαιρετικές ηχοθερμομονωτικές ιδιότητες και ξεχωριστή αισθητική. Προσφέρονται για χώρους γυμναστηρίων, αιθουσών χορού κλπ. Αποτελούν ιδανική λύση για τις ανακαινίσεις.

 • Προγυαλισμένα Ξύλινα Δάπεδα

Δάπεδα ξύλινα, προγυαλισμένα, επεξεργασμένα, ώστε να παρέχουν ένα ιδιαίτερο στυλ. Κατεξοχήν αντιαλλεργικά, κατάλληλα για κλινικές, γηροκομεία, χώρους με παιδιά. Προστατευμένα, με ειδικές λάκες και βερνίκια (προγυαλισμένα), από την υγρασία, εμποδίζουν μικρόβια, μύκητες και βακτήρια, να αναπτυχθούν, καθιστώντας τα καταλληλότερα για τοποθέτηση σε κλινικές, γηροκομεία, χώρους με παιδιά κλπ. Καταργούν στην πράξη τις μικρές γρατζουνιές με την anti scratch ουσία που εμπεριέχεται στο βερνίκι.

Τι λένε οι πελάτες μας

"Από την έως τώρα συνεργασία μας έχουμε καταλήξει πώς είναι  η κατάλληλη  εταιρεία για να φροντίζει αποτελεσματικά τους χώρους μας."


Μάιος 2014, Γενικός Διευθυντής ομίλου επιχειρήσεων ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ.

"Τη συνεργασία μας χαρακτηρίζει ο υψηλός βαθμός εξυπηρέτησης που απολαμβάνουμε, η ποιότητα των υπηρεσιών της, η ταχύτητα ανταπόκρισης σε θέματα που ανακύπτουν, καθώς και το υποδειγματικό αποτέλεσμα."

Μάρτιος 2012, Γενικός Διευθυντής YVES ROCHER

"Είναι υψηλή η ικανοποίηση μας από την ποιότητα των υπηρεσιών της, την αμεσότητα εξυπηρέτησης και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας."


οκτώβριος 2012, Διευθύνουσα Σύμβουλος CF COMPANY

"Λαμβάνοντας υπ' όψην την επιτυχημένη και συνεχιζόμενη συνεργασία μας, συστήνουμε ανεπιφύλακτα την Manifest, ως έναν εξαιρετικό συνεργάτη στον τομέα του Facility Management, με τον οποίο η συνεργασία κυλάει άνετα και απροβλημάτιστα σε οποιδήποτε επίπεδο."

 

Microsoft Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.

"Η Manifest διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και την συνέπεια της και την συστήνουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο."

Μάρτιος 2008, Διεύθυνση Προμηθειών ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

"Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας η εταιρεία Manifest έχει ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις μας με επαγγελματισμό και αμεσότητα, έχοντας στη διάθεσή της έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας."


Σεπτέμβριος 2011, Διεύθυνση Προμηθειών FOLLI FOLLIE GROUP

"Κατόπιν όλων των παραπάνω συστήνουμε την Manifest ανεπιφύλακτα ως εξαιρετικό συνεργάτη στον τομέα του Facility Management σε οποινδίποτε ενδιαφερόμενο, δηλώνοντας πως η συνεργασία μαζί του κυλά απροβλημάτιστα σε όλα τα επίπεδα."


Ιούνιος 2014, Στέλεχος Προμηθειών Nespresso Hellas

"Στο πρόσωπο της αναγνωρίζουμε έναν αφοσιωμένο συνεργάτη, με ποιότητα υπηρεσιών, κουλτούρα εξυπηρέτησης, ταχύτητα ανταπόκρισης σε έκτακτου χαρακτήρα έργα ή επείγουσες ανάγκες, με υψηλά επαγγελματικά πρότυπα."

Μάρτιος 2012, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.

Κύρια χαρακτηριστικά που διέπουν την συνεργασία μας είναι η αμεσότητα της εξυπηρέτησης, η υψηλής ποιότητας παροχή των υπηρεσιών τους καθώς και το εξαιρετικό επίπεδο στελεχών που πλαισιώνουν την εταιρεία."

Δεκέμβριος 2011, Στέλεχος Προμηθειών BURLINGTON BOOKS

"Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι έχουμε συστήσει την Manifest και σε δικούς μας συνεργάτες, έχοντας λάβει μόνο θετικά σχόλια για την ποιότητα της εργασίας της."

Δεκέμβριος 2005, Στέλεχος Προμηθειών THE BOSTON CONSULTING GROUP

"Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, η Manifest ανταποκρίνεται με επαγγελματισμό, συνέπεια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, έχοντας ως αποτέλεσμα η εικόνα των καταστημάτων μας να είναι πάντα η ζητούμενη."

Ιανουάριος 2009, Διεύθυνση Προμηθειών GRANDVISION MARINOPOULOS

"Δηλώνουμε ικανοποιημένοι από την εώς τώρα συνεργασία μας και θέλουμε να επισημάνουμε ότι η συμπεριφορά των υπαλλήλων της Manifest αλλά και όλου του προσωπικού της εταιρείας είναι άριστη απέναντι μας και αποδεικνύει το πνεύμα καλής συνεργασίας που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα."


Μάιος 2014, LAMDA DEVELOPMENT

"Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αύτης και η μέχρι τώρα εμπείρια μας, μας δίνουν την δυνατότητα να εκφράσουμε ότι η αφοσιώση, ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία είναι μόνο κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν την Manifest και την τοποθετούν μπροστά στον ανταγωνισμό."


Οκτώβριος 2012, Διευθυντής Πληροφορικής & Αναδιοργάνωσης Όμιλου Εταιρειών Σφακιανάκης

"Σας γνωστοποιούμε ότι συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Manifest Services Ε.Π.Ε. και βεβαιώνουμε την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών καθαρισμού σε καταστήματα μας στην Αττική."


 Διεύθυνση Επιμελητείας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

"Η ικανοποίηση μας όσον αφορά στην ποιότητα των υπηρεσιών της, την αμμεσότητα εξυπηρέτησης και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας, είναι πολύ υψήλη."


Απρίλιος 2012, Διευθυντής Τμήμα Εφοδιασμού Rolco ΒΙΑΝΙΛ Α.Ε.

"Η ποιότητα της προσφερόμενης εργασίας καθαρισμού είναι καλή και η εταιρεία είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα και ουσιαστικά."

Οκτώβριος 2011, Διεύθυνση Διαχείρισης Περιουσίας & Ασφαλείας ALPHA BANK A.E.

 

"Ως σχόλια, θα θέλαμε να επισημάνουμε  ότι, η επιτυχία της συνεργασίας μας αυτής, άπτεται επί της καθημερινής και συνεχής επαγρύπνησης των ανθρώπων της Manifest, εργατικού δυναμικού και στελεχών, με στόχο την υπέρβαση των προσδοκιών μας ως πελάτη."


Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.

"Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών της και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας."


Οκτώβριος 2012,  THRACE GROUP

"Βασικά χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας, είναι η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, η άμεση επίλυση των θεμάτων που ανακύπτουν καθώς και η έντονη διάθεσή για εξυπηρέτηση."

Ιανουάριος 2011, Operations Manager VILLAGE ROADSHOW OPERATIONS HELLAS

"Η συνεργασία μας πανελλαδικά χαρακτηρίζεται από αποτελεσματικότητα, άμεση ανταπόκριση και επαγγελματισμό."

Μάρτιος 2008, Διεύθυνση Προμηθειών MARKS & SPENCER

"Δηλώνουμε απόλυτα ευχαριστημένοι από το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που λαμβάνουμε, την ποιότητα των υπηρεσιών, την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό της Manifest."

 

Σεπτέμβριος 2011, Διεύθυνση Προμηθειών FERROVIAL AGROMAN

"Είναι υψηλή η ικανοποίηση μας από την ποιότητα των υπηρεσιών της, την αμεσότητα εξυπηρέτησης και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας."

Απρίλιος 2012, Γενική Διευθύντρια ΤNS ICAP

"Σε ολόκληρο το διάστημα της συνεργασίας μας, οι άνθρωποι της Manifest δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με το πάθος, την συνέπεια και την αφοσίωση, να ανταποκρίνονται άμεσα στις απρόοπτες ανάγκες μας, με τις καλύτερες δύνατές λύσεις, υπερβαίνοντας πάντα τις προσδοκίες μας"


Ιούλιος 2013, Προϊσταμένη Προμηθειών Nestle ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

"Σε ολόκληρο το διάστημα της συνεργασίας μας, οι άνθρωποι της Manifest δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με το πάθος, την συνέπεια και την αφοσίωση, να ανταποκρίνονται άμεσα στις απρόοπτες ανάγκες μας, με τις καλύτερες δυνατές λύσεις, υπερβαίνοντας πάντα τις προσδοκίες μας."


Ιούνιος 2013, Διευθύντρια Προσωπικού ISI HELLAS

"H μέχρι τώρα συνεργασία στους χώρους του εργοστασίου και των γραφείων σε μια συνολική επιφάνεια 52 στρεμμάτων, χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο επαγγελματισμό και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες."


Σεπτέμβριος 2006, Οικονομικός Διευθυντής LANDIS+GYR A.E.

"Δηλώνουμε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο."

Αύγουστος 2010, Διευθυντής εργοστασίου MEDIA STROM

"Η συμπεριφορά του προσωπικού της εταιρείας αλλά και των Διοικητικών της υπαλλήλων είναι άριστη, στοχεύοντας πάντα στην άμεσα εξυπηρέτηση των αναγκών μας."

Δεκέμβριος 2011, Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής MERCK A.E.

"Επειδή έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, την συστήνουμε ανεπιφύλακτα προς κάθε ενδιαφερόμενο."

Νοέμβριος 2011, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι η συνεργασία μας με τον όμιλο παροχής υπηρεσιών Manifest στον τομέα του καθαρισμού και σ’ ένα πλήθος υπηρεσιών που αφορούν τις ανάγκες των κτιριακών μας εγκαταστάσεων χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και άμεση ανταπόκριση."

Φεβρουάριος 2008, Οικονομικός Διευθυντής CORUS – ΚΑΛΠΙΝΗΣ – ΣΙΜΟΣ ΑΒΕΕ

"Είμαστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών της, την αμεσότητα εξυπηρέτησης και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας."


Ιούνιος 2013, Προϊστάμενος Προμηθειών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

"Θεωρούμε ότι συνεργασία με την ομάδα της Manifest-Services Ltd- Facility Management είναι απόλυτα επιτυχημένη και θα την συστήναμε ανεπιφύλακτα."


Οκτώβριος 2012, CREDICOM

"Θεωρούμε την Manifest αρκετά οργανωμένη εταιρεία τόσο από πλευράς ποιότητας υπηρεσιών όσο και από θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού."

Ιανουάριος 2009, Διεύθυνση Προμηθειών SEPHORA

 

"Δηλώνουμε ευχαριστημένοι από τη μεταξύ μας συνεργασία και θέλουμε να επισημάνουμε ότι η Manifest διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για όλες τις υπηρεσίες που παρέχει."


Μάιος 2011, Προϊστάμενος Προμηθειών ALD AUTOMOTIVE

"Το πιο δύσκολο επίτευγμα για μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών είναι να κατορθώσει μέσα από το έργο της να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της και αυτό η Manifest Services Facilities Management το έχει καταφέρει."


Δεκέμβριος 2013, Προϊσταμένος Προμηθειών Nestle Waters

"Δηλώνουμε ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας και επιπροσθέτως αναφέρουμε ότι η εν λόγω εταιρεία μας εξυπηρετεί άμεσα και σε έκτακτες ανάγκες μας."

Φεβρουάριος 2005, Υποδιευθυντής Διαχείρισης ΤΗΕ ROYAL BANK OF SCOTLAND

"Σε όλο το διάστημα της συνεργασίας μας η Manifest και οι άνθρωποι της δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τον επαγγελματισμό τους και την ικανότητα τους να ανταποκρίνονται στις απρογραμμάτιστες ανάγκες και την ευχέρεια με την οποία έδιναν λύσεις στα προβλήματα που αναπόφευκτα ανέκυπταν κατά καιρούς."

Οκτώβριος 2010, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

"Kύρια χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας είναι η ποιότητα των υπηρεσιών καθώς και η άμεση ανταπόκριση και εκτέλεση τόσο στις συμβατικές της υποχρεώσεις αλλά και σε όσα έκτακτα έργα ζητήθηκε η συνδρομή τηs."

Σεπτέμβριος 2010, General Services Manager TNT SKYPAK

"Η ικανοποίηση μας από την ποιότητα των υπηρειών της, την αμεσότητα εξυπηρέτησης και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας είναι υψηλή."


Οκτώβριος 2012, AEGEAN AIRLINES

"Η συμπεριφορά των εκπροσώπων αλλά και όλου του προσωπικού της εταιρείας είναι άριστη απέναντι μας και αποδεικνύει το πνεύμα καλής συνεργασίας που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα."

Μάιος 2011, Υποδιευθυντής καταστήματος MULTIRAMA

"Στο προσωπό της αναγνωρίζουμε έναν αφοσιωμένο συνεργάτη, με ποιότητα υπηρεσιών και υψηλά επαγγελματικά πρότυπα, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας."


Μάιος 2014, Διευθύντρια Λογιστηριού Tetra Pak

"Η εταιρεία Manifest ανταποκρίνεται με κάθε επαγγελματισμό στις απαιτήσεις μας."


Μάρτιος 2007, Διευθυντής Καταστήματος ALLIANZ

"Είμαστε απόλυτα ικανοποιημέμοι από την ποιότητα των υπηρεσιών της και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας."


Οκτώβριος 2012, Διευθύνων Σύμβουλος Goldair Handling

"Η μεταξύ μας σύμβαση εκτελείται καλώς και σύμφωνα με τους συμβατικούς όρους."

Ιούλιος 2011, Προϊστάμενος Υποδ/νσης Παρακ/σης Συμβάσεων Ο.Τ.Ε. Α.Ε.

"Η καθημερινή και συνεχής επαγρύπνηση των ανθρώπων της Manifest, εργατικού δυναμικού και στελεχών, με στόχο την υπέρβαση των προσδοκιών μας ως πελάτη,έχει καταξιώσει την εταιρεία αυτή στην συνείδηση όλων μας."


Μάιος 2012 Γενικός Διευθυντής VAMVASHIP MARITIME

"Η μέχρι τώρα συνεργασία μας, χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, με δεδομένο την άμεση ανταπόκριση της εταιρείας στις απαιτήσεις μας για τη διαρκή βελτίωση, από τη φύση τους δύσκολων αναγκών, των υπηρεσιών καθαρισμού."

Ιούνιος 2007, Διεύθυνση Προμηθειών ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ

"Κύρια χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας είναι η ποιότητα των υπηρεσιών φύλαξης καθώς και η άμεση ανταπόκριση και εκτέλεση στις συμβατικές της υποχρεώσεις."

Ιανουάριος 2011, Διευθύντρια Προμηθειών ΕΒΓΑ Α.Β.Γ.Ε.

"Σημειώνουμε πως η άριστη ποιότητα καθαρισμού καθώς και η άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση, καθιστούν την Manifest Services απόλυτα αξιόπιστο συνεργάτη."


Μάιος 2014 , Γενικός Γραμματέας Γαλλικού Ινστιτούτου.

"H γενικότερη εντύπωση που αποκομίσαμε από την συνεργασία μας με την Manifest είναι ότι λειτουργεί αυστηρά με επαγγελματισμό σε όλους τους τομείς, κατέχει σύγχρονο και εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και έχει στο δυναμικό της άρτια εκπαιδευμένο και αξιόλογο προσωπικό."

Μάιος 2008, Housekeeping Manager REGENCY CASINO MONT PARNES

 

Our official blog
Manifest at Google plus