Ειδικές Κατασκευές

Τα πράσινα έργα και οι κήποι αποτελούν προέκταση μιας εγκατάστασης.
Κάθε έργο πρασίνου, κάθε κήπος, είναι δημιουργία με ξεχωριστή και ιδιαίτερη προσωπικότητα και συνιστά μια αρμονική και αισθητική ενότητα.

Τα φυσικά τοπία στην πατρίδα μας, είναι εντυπωσιακά και συνάμα οικεία, εμπεριέχοντας ως συστατικά τους στοιχεία, την πέτρα, το ξύλο, το νερό, παρέχοντας ποιότητα ζωής, ανάσα δροσιάς, δείχνοντας το δρόμο.
Η αρμονική συνύπαρξη φυτικού υλικού (άνθη, φυτά, δένδρα, χλοοτάπητας) με δομικά υλικά όπως ξύλο, πέτρα, ψηφίδα, γυαλί κτλ, συμβάλει στη δημιουργία ξεχωριστών χώρων, χώρων με διακριτή και κυρίαρχη την αρχιτεκτονική δημιουργίας σχημάτων.

Η Manifest δημιουργεί ειδικές κατασκευές σε πολλές πτυχές (λίμνες, σιντριβάνια, καταρράκτες, καφασωτά, διακοσμητικά, ξηρολιθοδομές, πατήματα, βότσαλα, πέτρες, παρτέρια, κιόσκια, φυτοφράχτες, σχηματοποιημένους θάμνους).
Ειδικές κατασκευές και διακοσμήσεις με βράχια ή πέτρες κηποτεχνίας (Παγγαίου, λάβας, Ολύμπου, φεγγαρόπετρας), βότσαλα (ποταμίσια, γρανίτη, διαφόρων χρωματισμών).

Με τα ανωτέρω διαμορφώνονται ειδικές κατασκευές ή διακοσμητικές λύσεις, που εμπλουτίζουν την εικόνα του κήπου, αποφεύγοντας τις εύκολες και μονότονες λύσεις.

Στις ειδικές κατασκευές εντάσσονται και οι διακοσμητικοί φωτισμοί κήπου, χαμηλού βολτάζ.
Ο φωτισμός προσδίδει ένα υψηλό οπτικό αποτέλεσμα, διευρύνοντας, παράλληλα, τη λειτουργικότητα του έργου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, σε σημειακό επίπεδο ή πεδίο.

Αναδεικνύει σημεία ενδιαφέροντος, ελκυστικότητα, ατμοσφαιρικότητα, προσδίδει χαρακτήρα, προσθέτει αξία στη συνολική εγκατάσταση.

Ο σωστός φωτισμός προσθέτει ιδιαίτερη γοητεία σε ένα έργο πρασίνου.
Παράλληλα οι ειδικές κατασκευές με νερό, με το κελάρυσμα και την κίνηση ξεκουράζουν, χαλαρώνουν, προσδίδουν ζωή στον κήπο.

Κάθετος Κήπος
Πρόκειται για κήπο σε κάθετες επιφάνειες (τοίχους), σκληρές και μονότονες.
Δηλαδή φύτευση σε κάθετες επιφάνειες (κτιρίου ή τεχνητές) με εξειδικευμένο σύστημα και συγκεκριμένες ποικιλίες φυτών τα οποία προσαρμόζονται κάθετα, μετατρέποντας την σε ζωτική πράσινη επιφάνεια με εναλλαγή χρωμάτων, ανάλογα με τις εποχές του χρόνου.

Οι πράσινοι κάθετοι κήποι παρέχουν:

 • Φυσικό βιοκλιματικό πλεονέκτημα.
 • Απορρόφηση ρύπων.
 • Παραγωγή οξυγόνου.
 • Εξομάλυνση θερμοκρασιών.
 • Οπτική απομόνωση.
 • Υψηλή αισθητική και καλλωπιστικό ενδιαφέρον.
 • Μεταβολές χρωμάτων και φυλλωμάτων ανάλογα με την εποχή.
 • Φυσική διάσταση σε έναν εντυπωσιακό καθρέπτη.

Πρόκειται για καινοτόμα κατασκευή που βελτιώνει την ενεργειακή συμπεριφορά της εγκατάστασης.


Φυτά Εσωτερικού Χώρου
Συχνά υποτιμάται ο ρόλος των φυτών εσωτερικού χώρου τόσο στην υγιεινή όσο και στην αισθητική της εγκατάστασης.
Παραθέτουμε τα οφέλη από την ύπαρξη φυτών εσωτερικού χώρου σε μια εγκατάσταση:

 • Παρέχουν την απαραίτητη υγρασία στον αέρα, διευκολύνοντας την αναπνοή.
 • Απομακρύνουν επιβλαβείς ουσίες από την ατμόσφαιρα (αυτές που εκλύονται από MDF, μπογιές, βερνίκια, καπνό, CO). Ένα αναρριχόμενο φυτό σ’ ένα κλειστό χώρο μπορεί να απορροφήσει το 90% του μονοξειδίου του άνθρακα (CO).
 • Απορροφά την ηχορύπανση αλλά και τη σκόνη. Υποστηρίζει έναν χώρο να φαίνεται καθαρός, προσεγμένος και κυρίως φιλόξενος, βοηθώντας τελικά τους ανθρώπους να νιώθουν καλύτερα.
 • Βοηθούν τον άνθρωπο να συγκεντρώνεται, να βελτιώνει την μνήμη, να μειώνει το άγχος, να βελτιώσει την ψυχική διάθεση, τη συναισθηματική ισορροπία.
 • Αποτελούν ανασχετικό παράγοντα για τα προβλήματα που σχετίζονται με την αναπνοή (κρυολόγημα, ερεθισμένο λαιμό, βλεννογόνο κτλ.) ανεβάζοντας το επίπεδο του οξυγόνου.

Συμπερασματικά εκτός της αρχιτεκτονικής, αισθητικής και διακοσμητικής διάστασης, τα φυτά σε εσωτερικούς χώρους είναι πηγή υγείας που ενισχύεται επιπροσθέτως με ύπαρξη χλωρόφυτων, αλόης, βρωμέλιας, κάκτων, πόθων, φίκων, σπαθίφυλλων, φτέρης, μαράντας και παχύφυτων.

Άλλα φυτά επιλέγονται για χώρους με μεγάλη υγρασία (μπάνια, κουζίνες), άλλα φυτά όταν υπάρχει συνεπής φροντίδα, άλλα όταν είναι δεδομένη η παραμέληση.


Ειδικές Κατασκευές Φυτοφραχτών
Ο φυτοφράχτης είναι οριοθετικός φράχτης από φυτά που επιτρέπει την οπτική επικοινωνία χωρίς να αποκρύπτει τις χαρές του κήπου αλλά και θέτοντας, παράλληλα, φυσικά όρια.

Παραθέτουμε αντιπροσωπευτικά παραδείγματα φυτοφραχτών:

Με Πυξάρι (Buxus sempervireuts), αειθαλή θάμνο με καταπράσινα γυαλιστερά φυλλαράκια. Πρόκειται για μονόχρωμο φράχτη με δυνατότητες σχηματοποιήσεων (μπάλες, ζωάκια κτλ) που αναζητεί ήλιο αλλά και ημισκιά, με χώμα που στραγγίζει καλά και μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Με Βερβερίδα (Berberis Thunberg. Atropurpurea) δημιουργούμε φυλλοβόλο. πλατύφυλλο θάμνο με μικρά στρόγγυλα φύλλα, με γρήγορη ανάπτυξη  προς όλες τις κατευθύνσεις με μεγάλη αντοχή στην ξηρασία (ξηρανθεκτικό) και πολύχρωμο.

Με Ρυγχόσπερμο, φυτό αειθαλές, αναρριχόμενο, με πράσινα γυαλιστερά φύλλα, με άσπρα λουλουδάκια, με ιδιαίτερη μοσχομυρωδιά, μεγάλη ανθεκτικότητα, μπορεί να «ντύσει» έναν γυμνό τοίχο αλλά και να καλύψει ένα καφασωτό.

Για αειθαλή χρήση μπορεί να επιλεγεί το λέϊλαντ, με γρήγορη ανάπτυξη, δημιουργεί συμπαγή, αφράτο, καταπράσινο φράχτη, που δε λερώνει με πεσμένα φύλλα στον κήπο, με χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις περιποίησης, με χειμερινή άνθιση.
Με Τσιντόνια, φυλλοβόλο θάμνο, με πολύχρωμα λουλούδια (ροζ, σομόν, λευκά, κοραλί).

Τα Φορσύθια, φυλλοβόλο ορθόκλαδο θάμνο, με κίτρινα λουλούδια.
Μπορεί κανείς να δραπετεύσει από τη ρουτίνα και να διαφοροποιηθεί φυτεύοντας ελαίαγνους. Έναν αειθαλή, πλατύφυλλο θάμνο με γκριζοπράσινο ή σε κίτρινες ανταύγειες, φύλλωμα. Δεν φυλλοβολεί το χειμώνα, έχει γρήγορη ανάπτυξη και διαθέτει μεγάλη αντοχή ακόμη και σε παραθαλάσσια μέρη, σκορπίζοντας ένα γλυκό άρωμα.

Για έναν φυτοφράχτη απλό, λιτό απέριττο, επιλέγει Φωτίνια, με εντυπωσιακά κόκκινα φύλλα, με γρήγορη ανάπτυξη και μεγάλα άσπρα άνθη.Έτσι έχουμε έναν φυτοφράχτη με έντονες κόκκινες παρεμβάσεις, μεγάλης αντοχής και ανθεκτικότητα στα κλαδέματα και την ανάπτυξη.

Για τη γρήγορη ανάπτυξη φυτοφράχτη επιλέγουμε Αγγελική, κλασσικό φυτό που όλοι έχουμε αγαπήσει, με τα μικρά, άσπρα, μυρωδάτα λουλουδάκια που ακόμη κι αν την αφήσεις αφρόντιστη αυτή αντέχει, όπως αντέχει και στα κλαδέματα και μπορείς να φτιάξεις ιδιαίτερα σχήματα.

Για να μην δυσαρεστήσουμε κανένα φυτό υπενθυμίζουμε το Λεμονοκυπάρισσο, Τούγια, Λιγούστρο, Ράμνο, Βιβούρνο, Λαουροκέρασο, πυράκανθο, δίχως έτσι να εξαντλήσουμε την πλούσια ενδημική ελληνική χλωρίδα.

Τι λένε οι πελάτες μας

"Κύρια χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας είναι η ποιότητα των υπηρεσιών φύλαξης καθώς και η άμεση ανταπόκριση και εκτέλεση στις συμβατικές της υποχρεώσεις."

Ιανουάριος 2011, Διευθύντρια Προμηθειών ΕΒΓΑ Α.Β.Γ.Ε.

"Σε όλο το διάστημα της συνεργασίας μας η Manifest και οι άνθρωποι της δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τον επαγγελματισμό τους και την ικανότητα τους να ανταποκρίνονται στις απρογραμμάτιστες ανάγκες και την ευχέρεια με την οποία έδιναν λύσεις στα προβλήματα που αναπόφευκτα ανέκυπταν κατά καιρούς."

Οκτώβριος 2010, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

"Είμαστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών της, την αμεσότητα εξυπηρέτησης και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας."


Ιούνιος 2013, Προϊστάμενος Προμηθειών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

"Η ικανοποίηση μας από την ποιότητα των υπηρειών της, την αμεσότητα εξυπηρέτησης και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας είναι υψηλή."


Οκτώβριος 2012, AEGEAN AIRLINES

"Στο πρόσωπο της αναγνωρίζουμε έναν αφοσιωμένο συνεργάτη, με ποιότητα υπηρεσιών, κουλτούρα εξυπηρέτησης, ταχύτητα ανταπόκρισης σε έκτακτου χαρακτήρα έργα ή επείγουσες ανάγκες, με υψηλά επαγγελματικά πρότυπα."

Μάρτιος 2012, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.

"Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι έχουμε συστήσει την Manifest και σε δικούς μας συνεργάτες, έχοντας λάβει μόνο θετικά σχόλια για την ποιότητα της εργασίας της."

Δεκέμβριος 2005, Στέλεχος Προμηθειών THE BOSTON CONSULTING GROUP

"Η μέχρι τώρα συνεργασία μας, χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, με δεδομένο την άμεση ανταπόκριση της εταιρείας στις απαιτήσεις μας για τη διαρκή βελτίωση, από τη φύση τους δύσκολων αναγκών, των υπηρεσιών καθαρισμού."

Ιούνιος 2007, Διεύθυνση Προμηθειών ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ

"Από την έως τώρα συνεργασία μας έχουμε καταλήξει πώς είναι  η κατάλληλη  εταιρεία για να φροντίζει αποτελεσματικά τους χώρους μας."


Μάιος 2014, Γενικός Διευθυντής ομίλου επιχειρήσεων ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ.

"Σε ολόκληρο το διάστημα της συνεργασίας μας, οι άνθρωποι της Manifest δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με το πάθος, την συνέπεια και την αφοσίωση, να ανταποκρίνονται άμεσα στις απρόοπτες ανάγκες μας, με τις καλύτερες δυνατές λύσεις, υπερβαίνοντας πάντα τις προσδοκίες μας."


Ιούνιος 2013, Διευθύντρια Προσωπικού ISI HELLAS

"Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών της και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας."


Οκτώβριος 2012,  THRACE GROUP

"Η Manifest διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και την συνέπεια της και την συστήνουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο."

Μάρτιος 2008, Διεύθυνση Προμηθειών ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

"Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, η Manifest ανταποκρίνεται με επαγγελματισμό, συνέπεια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, έχοντας ως αποτέλεσμα η εικόνα των καταστημάτων μας να είναι πάντα η ζητούμενη."

Ιανουάριος 2009, Διεύθυνση Προμηθειών GRANDVISION MARINOPOULOS

"H μέχρι τώρα συνεργασία στους χώρους του εργοστασίου και των γραφείων σε μια συνολική επιφάνεια 52 στρεμμάτων, χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο επαγγελματισμό και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες."


Σεπτέμβριος 2006, Οικονομικός Διευθυντής LANDIS+GYR A.E.

"Δηλώνουμε ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας και επιπροσθέτως αναφέρουμε ότι η εν λόγω εταιρεία μας εξυπηρετεί άμεσα και σε έκτακτες ανάγκες μας."

Φεβρουάριος 2005, Υποδιευθυντής Διαχείρισης ΤΗΕ ROYAL BANK OF SCOTLAND

"Το πιο δύσκολο επίτευγμα για μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών είναι να κατορθώσει μέσα από το έργο της να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της και αυτό η Manifest Services Facilities Management το έχει καταφέρει."


Δεκέμβριος 2013, Προϊσταμένος Προμηθειών Nestle Waters

"Δηλώνουμε ικανοποιημένοι από την εώς τώρα συνεργασία μας και θέλουμε να επισημάνουμε ότι η συμπεριφορά των υπαλλήλων της Manifest αλλά και όλου του προσωπικού της εταιρείας είναι άριστη απέναντι μας και αποδεικνύει το πνεύμα καλής συνεργασίας που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα."


Μάιος 2014, LAMDA DEVELOPMENT

"Στο προσωπό της αναγνωρίζουμε έναν αφοσιωμένο συνεργάτη, με ποιότητα υπηρεσιών και υψηλά επαγγελματικά πρότυπα, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας."


Μάιος 2014, Διευθύντρια Λογιστηριού Tetra Pak

"Λαμβάνοντας υπ' όψην την επιτυχημένη και συνεχιζόμενη συνεργασία μας, συστήνουμε ανεπιφύλακτα την Manifest, ως έναν εξαιρετικό συνεργάτη στον τομέα του Facility Management, με τον οποίο η συνεργασία κυλάει άνετα και απροβλημάτιστα σε οποιδήποτε επίπεδο."

 

Microsoft Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.

"Η μεταξύ μας σύμβαση εκτελείται καλώς και σύμφωνα με τους συμβατικούς όρους."

Ιούλιος 2011, Προϊστάμενος Υποδ/νσης Παρακ/σης Συμβάσεων Ο.Τ.Ε. Α.Ε.

"Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αύτης και η μέχρι τώρα εμπείρια μας, μας δίνουν την δυνατότητα να εκφράσουμε ότι η αφοσιώση, ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία είναι μόνο κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν την Manifest και την τοποθετούν μπροστά στον ανταγωνισμό."


Οκτώβριος 2012, Διευθυντής Πληροφορικής & Αναδιοργάνωσης Όμιλου Εταιρειών Σφακιανάκης

"Ως σχόλια, θα θέλαμε να επισημάνουμε  ότι, η επιτυχία της συνεργασίας μας αυτής, άπτεται επί της καθημερινής και συνεχής επαγρύπνησης των ανθρώπων της Manifest, εργατικού δυναμικού και στελεχών, με στόχο την υπέρβαση των προσδοκιών μας ως πελάτη."


Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.

"Θεωρούμε την Manifest αρκετά οργανωμένη εταιρεία τόσο από πλευράς ποιότητας υπηρεσιών όσο και από θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού."

Ιανουάριος 2009, Διεύθυνση Προμηθειών SEPHORA

 

"Η καθημερινή και συνεχής επαγρύπνηση των ανθρώπων της Manifest, εργατικού δυναμικού και στελεχών, με στόχο την υπέρβαση των προσδοκιών μας ως πελάτη,έχει καταξιώσει την εταιρεία αυτή στην συνείδηση όλων μας."


Μάιος 2012 Γενικός Διευθυντής VAMVASHIP MARITIME

"Είμαστε απόλυτα ικανοποιημέμοι από την ποιότητα των υπηρεσιών της και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας."


Οκτώβριος 2012, Διευθύνων Σύμβουλος Goldair Handling

"Επειδή έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, την συστήνουμε ανεπιφύλακτα προς κάθε ενδιαφερόμενο."

Νοέμβριος 2011, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS

"Η συμπεριφορά των εκπροσώπων αλλά και όλου του προσωπικού της εταιρείας είναι άριστη απέναντι μας και αποδεικνύει το πνεύμα καλής συνεργασίας που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα."

Μάιος 2011, Υποδιευθυντής καταστήματος MULTIRAMA

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι η συνεργασία μας με τον όμιλο παροχής υπηρεσιών Manifest στον τομέα του καθαρισμού και σ’ ένα πλήθος υπηρεσιών που αφορούν τις ανάγκες των κτιριακών μας εγκαταστάσεων χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και άμεση ανταπόκριση."

Φεβρουάριος 2008, Οικονομικός Διευθυντής CORUS – ΚΑΛΠΙΝΗΣ – ΣΙΜΟΣ ΑΒΕΕ

"Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας η εταιρεία Manifest έχει ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις μας με επαγγελματισμό και αμεσότητα, έχοντας στη διάθεσή της έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας."


Σεπτέμβριος 2011, Διεύθυνση Προμηθειών FOLLI FOLLIE GROUP

Κύρια χαρακτηριστικά που διέπουν την συνεργασία μας είναι η αμεσότητα της εξυπηρέτησης, η υψηλής ποιότητας παροχή των υπηρεσιών τους καθώς και το εξαιρετικό επίπεδο στελεχών που πλαισιώνουν την εταιρεία."

Δεκέμβριος 2011, Στέλεχος Προμηθειών BURLINGTON BOOKS

"Η εταιρεία Manifest ανταποκρίνεται με κάθε επαγγελματισμό στις απαιτήσεις μας."


Μάρτιος 2007, Διευθυντής Καταστήματος ALLIANZ

"Σημειώνουμε πως η άριστη ποιότητα καθαρισμού καθώς και η άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση, καθιστούν την Manifest Services απόλυτα αξιόπιστο συνεργάτη."


Μάιος 2014 , Γενικός Γραμματέας Γαλλικού Ινστιτούτου.

"Τη συνεργασία μας χαρακτηρίζει ο υψηλός βαθμός εξυπηρέτησης που απολαμβάνουμε, η ποιότητα των υπηρεσιών της, η ταχύτητα ανταπόκρισης σε θέματα που ανακύπτουν, καθώς και το υποδειγματικό αποτέλεσμα."

Μάρτιος 2012, Γενικός Διευθυντής YVES ROCHER

"Κατόπιν όλων των παραπάνω συστήνουμε την Manifest ανεπιφύλακτα ως εξαιρετικό συνεργάτη στον τομέα του Facility Management σε οποινδίποτε ενδιαφερόμενο, δηλώνοντας πως η συνεργασία μαζί του κυλά απροβλημάτιστα σε όλα τα επίπεδα."


Ιούνιος 2014, Στέλεχος Προμηθειών Nespresso Hellas

"Βασικά χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας, είναι η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, η άμεση επίλυση των θεμάτων που ανακύπτουν καθώς και η έντονη διάθεσή για εξυπηρέτηση."

Ιανουάριος 2011, Operations Manager VILLAGE ROADSHOW OPERATIONS HELLAS

"Δηλώνουμε απόλυτα ευχαριστημένοι από το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που λαμβάνουμε, την ποιότητα των υπηρεσιών, την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό της Manifest."

 

Σεπτέμβριος 2011, Διεύθυνση Προμηθειών FERROVIAL AGROMAN

"Η ικανοποίηση μας όσον αφορά στην ποιότητα των υπηρεσιών της, την αμμεσότητα εξυπηρέτησης και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας, είναι πολύ υψήλη."


Απρίλιος 2012, Διευθυντής Τμήμα Εφοδιασμού Rolco ΒΙΑΝΙΛ Α.Ε.

"Θεωρούμε ότι συνεργασία με την ομάδα της Manifest-Services Ltd- Facility Management είναι απόλυτα επιτυχημένη και θα την συστήναμε ανεπιφύλακτα."


Οκτώβριος 2012, CREDICOM

"Σε ολόκληρο το διάστημα της συνεργασίας μας, οι άνθρωποι της Manifest δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με το πάθος, την συνέπεια και την αφοσίωση, να ανταποκρίνονται άμεσα στις απρόοπτες ανάγκες μας, με τις καλύτερες δύνατές λύσεις, υπερβαίνοντας πάντα τις προσδοκίες μας"


Ιούλιος 2013, Προϊσταμένη Προμηθειών Nestle ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

"Kύρια χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας είναι η ποιότητα των υπηρεσιών καθώς και η άμεση ανταπόκριση και εκτέλεση τόσο στις συμβατικές της υποχρεώσεις αλλά και σε όσα έκτακτα έργα ζητήθηκε η συνδρομή τηs."

Σεπτέμβριος 2010, General Services Manager TNT SKYPAK

"Δηλώνουμε ευχαριστημένοι από τη μεταξύ μας συνεργασία και θέλουμε να επισημάνουμε ότι η Manifest διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για όλες τις υπηρεσίες που παρέχει."


Μάιος 2011, Προϊστάμενος Προμηθειών ALD AUTOMOTIVE

"Η συμπεριφορά του προσωπικού της εταιρείας αλλά και των Διοικητικών της υπαλλήλων είναι άριστη, στοχεύοντας πάντα στην άμεσα εξυπηρέτηση των αναγκών μας."

Δεκέμβριος 2011, Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής MERCK A.E.

"Δηλώνουμε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο."

Αύγουστος 2010, Διευθυντής εργοστασίου MEDIA STROM

"Σας γνωστοποιούμε ότι συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Manifest Services Ε.Π.Ε. και βεβαιώνουμε την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών καθαρισμού σε καταστήματα μας στην Αττική."


 Διεύθυνση Επιμελητείας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

"H γενικότερη εντύπωση που αποκομίσαμε από την συνεργασία μας με την Manifest είναι ότι λειτουργεί αυστηρά με επαγγελματισμό σε όλους τους τομείς, κατέχει σύγχρονο και εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και έχει στο δυναμικό της άρτια εκπαιδευμένο και αξιόλογο προσωπικό."

Μάιος 2008, Housekeeping Manager REGENCY CASINO MONT PARNES

 

"Η ποιότητα της προσφερόμενης εργασίας καθαρισμού είναι καλή και η εταιρεία είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα και ουσιαστικά."

Οκτώβριος 2011, Διεύθυνση Διαχείρισης Περιουσίας & Ασφαλείας ALPHA BANK A.E.

 

"Είναι υψηλή η ικανοποίηση μας από την ποιότητα των υπηρεσιών της, την αμεσότητα εξυπηρέτησης και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας."


οκτώβριος 2012, Διευθύνουσα Σύμβουλος CF COMPANY

"Η συνεργασία μας πανελλαδικά χαρακτηρίζεται από αποτελεσματικότητα, άμεση ανταπόκριση και επαγγελματισμό."

Μάρτιος 2008, Διεύθυνση Προμηθειών MARKS & SPENCER

"Είναι υψηλή η ικανοποίηση μας από την ποιότητα των υπηρεσιών της, την αμεσότητα εξυπηρέτησης και τον βαθμό ανταπόκρισης στις ανάγκες μας."

Απρίλιος 2012, Γενική Διευθύντρια ΤNS ICAP

Our official blog
Manifest at Google plus