Για να έχουμε πιο καθαρό νερό

420x300.jpgYπάρχουν μέρη ακόμη και λίγο έξω από την Αθήνα όπου υπάρχει πρόβλημα καθαρού νερού εξαιτίας των σωληνώσεων, αλλά και του χλωρίου συχνά σε μεγάλες ποσότητες.

Περισσότερα...

Σχολείο, καθαριότητα και πλύσιμο χεριών

_740X400.jpgΤα αξιαγάπητα μικρά βλασταράκια σας, βάζουν τα χέρια τους σε κάθε είδους πηγή μικροβίων. Όταν είστε κοντά, μπορείτε να τους ρίχνετε μια προσεκτική ματιά και να βεβαιώνεστε ότι καθαρίζουν τα χέρια τους μετά τη χρήση της τουαλέτας ή πριν από το φαγητό. Αλλά όταν είναι στο σχολείο?

Περισσότερα...

Καθαρές γραμμές κομψότητας από την Κρήτη αποσπούν χρυσή διεθνή βράβευση!

origami_.jpg

Ο Δημήτρης Σεργεντάκης, φοιτητής αρχιτεκτονικής από το Πολυτεχνείο Κρήτης, διακρίθηκε με χρυσό βραβείο, στην κατηγορία Home Interior Products και έπαινο στην κατηγορία Interior Furniture των International Design Awards για τον σχεδιασμό μίας καρέκλας, της «Origami Chaise Longue» εμπνευσμένης από την Ασιατική τέχνη της χαρτοκοπτικής. 

Περισσότερα...

Aποτελέσματα θριάμβου το καθαρό μυαλό με υψηλό ηθικό!

ha_07.jpgΠρωταθλήτρια Κόσμου η Νομική Αθηνών - Ξεπέρασε το Χάρβαρντ!

Περισσότερα...

13 τρόποι για μία όμορφη σχέση εμπιστοσύνης

trust-fall.jpgΗ εμπιστοσύνη είναι μια πολύ ιδιαίτερη και εύπλαστη έννοια, της οποίας η ύπαρξη είναι απαραίτητη για την επιτυχία εταιρειών και συνεργασιών. Πως χτίζω λοιπόν μία καλή σχέση συνεργασίας;

Περισσότερα...

To πρώτο σύστημα καθαρισμού ωκεανών

cleanup-prototypo-131025-696x392.jpgΗ τεχνολογία The Ocean Cleanup που έχει αναπτύξει ο νεαρός  Ολλανδός επιστήμονας, ονόματι Μπόγιαν Σλατ έχει αποσπάσει διάφορα βραβεία, αλλά αυτή τη φορά ξεκινούν οι δοκιμές μιας πρωτότυπης συσκευής υπό την αιγίδα της ολλανδικής κυβέρνησης.

Περισσότερα...

Πώς να καθαρίσετε σωστά το κλιματιστικό

air-conditioner_b2.jpgΟ καθαρισμός και η συντήρηση του κλιματιστικού είναι απαραίτητα για την καλή ποιότητα του αέρα που μεταφέρεται στον χώρο. Καθαρίστε το κλιματιστικό με πολύ απλές κινήσεις! Τα φίλτρα του κλιματιστικού θέλουν συχνό καθάρισμα, γιατί εκεί μαζεύεται σκόνη, βακτηρίδια και ακάρεα.

Περισσότερα...

Καθαρισμός πισίνας

-pool.jpgΗ λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής συνίσταται στην ανεμπόδιστη συνεχή κυκλοφορία του νερού που περιέχει, μέσα από το φίλτρο καθαρισμού. Το φίλτρο παρακρατεί τα διάφορα σωματίδια που αιωρούνται στο νερό (βρωμιές , σκόνες ) και έτσι καταφέρνουμε να διατηρούμε την πισίνα μας καθαρή.

Περισσότερα...

Ποιες οι καθαρές παραλίες της Αττικής.

psatha.jpgΑξιοπερίεργο είναι το γεγονός ότι κάποιες παραλίες, οι οποίες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση η μία από την άλλη – ακόμα και δίπλα η μία στην άλλη - εμφανίζονται άλλες κατάλληλες και άλλες ακατάλληλες. Όπως εξηγεί ο καθηγητής Χημείας Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Χριστοδουλάκης, το συγκεκριμένο γεγονός οφείλεται στο ότι υπάρχουν αγωγοί εγκαταστάσεων, οι οποίοι έχουν δηλωθεί νόμιμα ως αγωγοί ομβρίων υδάτων.

Περισσότερα...

«Καθαρίζω» το σώμα μου από την καφεΐνη μέσα σε 7 ημέρες.

green-tea.jpgΗ καφεΐνη, η ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι είναι ουσίες που παρεμβαίνουν στο μεταβολισμό και στην υγεία του εγκεφάλου. Μπορώ άραγε να απαλλαγώ χωρίς να νιώσω τη στέρηση?

Περισσότερα...

Δυο λόγια καλά και… γευστικά ala Manifest!

catering time plan.jpgΗ καλλιέργεια των καλών σχέσεων μεταξύ ανθρώπων, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων των ενεργών πολιτών, αλλά και μελών μικρότερων κοινωνιών όπως είναι οργανισμοί, όμιλοι, σχολεία και εταιρείες.

Περισσότερα...

Our official blog
Manifest at Google plus